Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Полицейски инспектор Атанас Иванов от РУ- Сливен разказа как

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Полицейски инспектор Атанас Иванов от РУ- Сливен разказа как
Коментари Харесай

Задържаха извършител на серия от грабежи по казина в Сливен

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Полицейски контрольор Атанас Иванов от РУ- Сливен описа по какъв начин той и сътрудниците му са съумели да заловят стрелец рецидивист, един от причинителите на серия от обири в казина в Сливен. 
От 31 август е първият сигнал, отнета е известна сума пари от крупието и лицето е избягало. Този човек се оказва различен. Следващият сигнал е от малко по-късно - идентично изложение, експанзия и удари към крупие с револвер " Макаров ", доста чиновници са били по следите на този мъж поради серия от грабежи и среднощни гонки в игрални зали. 

" Бяхме сложени на постове по игралните зали, с цел да сме там, в случай че реши лицето да се върне да повтори пестъплението и по този начин и стана. Същият се върна, нахлу в игралната зала с оръжието в ръка. Игралната зала беше пълан с цивилни, имах около 3-4 секунди, може би и по-малко. Лицето влезе, стартира да крещи против нас с ориентиран револвер " никой да не мърда ", съумях да си извадя служебното оръжие, съумях да зарядя със стоп патрон, създадох изстрел, лицето побягна, стартира гонитба, лицето искаше да ме стресне, до момента в който бяга се обърна към мен, създадох още два изстрела, не знам дали уцелих, той продължи да бяга, с помощта на постовете из града успяхме да го пресрещнем посредством различен сътрудник. " - описа контрольор Анастас Иванов, който е стрелял директно преди залавянето на нападателя.  

Указанията са били да не се употребява огнестрелно оръжие. От метър-два това оръжие може да пробие ламарина, посочи началникът на ръководството. Това се случва около 3 часа през нощта и имало малко хора, описа неговият шеф. 

Рецидивистът е арестуван, от прокуратурата през днешния ден ще желаят непрекъсната мярка задържане под стража за 27- годишния мъж.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР